Οδοντιατρική ακτινολογία

Το διαγνωστικό μας κέντρο είναι εξειδικευμένο αποκλειστικά στην οδοντιατρική ακτινολογία. Είναι εξοπλισμένο με ορθοπαντομογράφο της φινλανδικής εταιρείας Soredex κι αξονικό τομογράφο (dental scan) κωνικής δέσμης CBCT της ιταλικής εταιρείας Newtom και συγκεκριμένα το VGI EVO,το
μοντέλο που διαθέτει παγκοσμίως το μεγαλύτερο πεδίο σάρωσης (24cm Χ 19cm). Το προσωπικό μας είναι επίσης εξειδικευμένο στο χειρισμό των μηχανημάτων αυτών, γεγονός που κάνει την εξέταση μια απλή διαδικασία που ολοκληρώνεται με επιτυχία εύκολα και γρήγορα. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα αποτελέσματα είναι άμεσα διαθέσιμα στον ασθενή και χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία λήψης αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
στον παραπέμποντα ιατρό. Οι εξετάσεις γνωματεύονται από έμπειρο ιατρό εξειδικευμένο στην οδοντιατρική ακτινολογία, ο οποίος είναι πρόθυμος να συζητήσει τη διάγνωση με τον παραπέμποντα ιατρό.

Στο κέντρο μας, στόχος μας είναι να καλύψουμε όλο το φάσμα της σύγχρονης οδοντιατρικής ακτινολογίας με συνέπεια κι υπευθυνότητα!

© Copyright 2017 Analysis Dental Tomography developed by DigitalArc